Γνωρίστε τον Ψωμιάδη Ελευθέριο

Εδώ θα δείτε όλο το βιογραφικό του Αντιπρόεδρου της Λέσχης Φίλιας Πλατείας Αμερικής. Από τα μαθητικά του χρόνια μέχρι σήμερα.

Ενωμένοι όλοι ΜΑΖΙ για ένα κοινό στόχο

Αξιοποιούμε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο μας

Ως Αντιπρόεδρος της Λέσχης Φιλίας, αναρωτήθηκα και προβληματίστηκα αρκετά με το θέμα του ελεύθερου χρόνου που είναι πολύ περιορισμένος για όλους μας. Όμως πρέπει πρώτα να βοηθήσουμε το άτομο για να βοηθήσουμε το σύνολο. Μέσω της πρωταρχικής ευθύνης του εαυτού μας μπορούμε στην συνέχεια να δούμε την συλλογική. Άρα, πρέπει να φροντίσουμε όλοι να έχουμε χρόνο για να κάνουμε πράγματα που μας αρέσουν και μας κάνουν ευτυχισμένους. Στόχος μας λοιπόν είναι: να αφιερώνουμε χρόνο στους αγαπημένους μας, να προσπαθούμε να είμαστε δραστήριοι και δημιουργικοί και να συμμετέχουμε σε κοινές δράσεις, αλληλεπιδρώντας με τους συνδημότες μας. Βοηθήστε με να υλοποιήσω αυτούς τους στόχους και όλοι μαζί να βρούμε τον <<χαμένο>> ελεύθερο χρόνο μας.

Λίγα λόγια για την πορεία μου ως τώρα

 • Σχολείο

  1ο ΕΠΑΛ Γαλατσίου Γκράβας. Πτυχίο Ειδικότητας “Υποστήριξης Συστημάτων, Εφαρμογών και Δικτύων Η/Υ” του τομέα Πληροφορικής.

 • Επιμορφωτικό πρόγραμμα

  Comenius 2010-2012 με τίτλο: «Αρχιτεκτονική διαφοροποίηση: Η γέφυρα για τη διαπολιτισμική εκπαίδευση» στην πολή Freising της Γερμανίας από 25 εώς 30 Σεπτεμβρίου 2011.

   

   

 • Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

  Department of Computer Science and Engineering – University of Thessaly.

   

 • Επαγγελματική Κατάρτιση

  Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Web Developer.

 • Επαγγελματική Κατάρτιση

  Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης – Μίγμα Marketing και Επιχειρηματική Ανάπτυξη.

 • Επαγγελματική Κατάρτιση

  Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο. Θεσσαλονίκης – Εισαγωγή στον Προγραμματισμό με Python.

   

 • Επαγγελματική Κατάρτιση

  Ελληνικά Κέντρα Δια Βίου Μάθησης ΕΛΚΕΔΙΜ – Mastering WordPress.

   

 • Εκλογές Τοπικής Αυτοδιοίκησης

  Υποψήφιος Κοινοτικός Σύμβουλος 6ης Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Αθηνών με τον συνδυασμό “Αθήνα Ψηλά” με τον Κώστα Μπακογιάννη.

 • Δήμος Αθηναίων

  Αντιπρόεδρος στο Συμβούλιο της Λέσχης Φιλίας Πλατεία Αμερικής – Τελέστου.