Μεγάλος Περίπατος

Ο Μεγάλος Περίπατος

Ο Μεγάλος Περίπατος

Μεγάλος Περίπατος
Μεγάλος Περίπατος στην Αθήνα

Ο Μεγάλος Περίπατος: Το περπάτημα είναι μια μετακίνηση, που ακόμη και ο πιο μεγάλος λάτρης του αυτοκινήτου κάποιες φορές δεν θα μπορέσει να αποφύγει. Γνωρίζουμε όλοι τις πρώτες δυσκολίες μιας πεζοδρόμησης σε τόσο κεντρικό σημείο της Αθήνας αλλά γρήγορα θα κατανοήσουμε την αξία της προσπάθειας του Δημάρχου μας. Οι Φουτουριστές πρώτοι μίλησαν για την αξία της ταχύτητας, του αυτοκινήτου, της εκβιομηχάνισης. Τον κόσμο της τεχνολογίας και της μηχανής. Με παρόμοια πρότυπα θα λέγαμε είναι χτισμένος ο σημερινός αστικός κόσμος. Δίνεται βάση στο αυτοκίνητο, εκτοπίζοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό τον άνθρωπο από τον δρόμο. Πόσες φορές δεν παραπονεθήκαμε για τα μικρά, μη βολικά πεζοδρόμια; Για τις κακές κατασκευές και την

Πανεπιστημίου Μεγάλος Περίπατος
Εικόνα από την Πανεπιστημίου για τον Μεγάλο Περίπατο

άσχημη αισθητική που προσδίδουν;

Με αυτή την απόφαση προσπαθούμε να δώσουμε ποιότητα ζωής σε όλους τους πολίτες. Να μην υπάρχει πλέον δυσχερής μετακίνηση με τα πόδια και με τα ποδήλατα. Βάζουμε τέλος στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής. Δίνουμε ανάσα στο περιβάλλον, μειώνοντας την ατμοσφαιρική και ηχητική ρύπανση. Βοηθάμε τους πολίτες μας να ασκηθούν με τις κατάλληλες οδικές υποδομές και να βγουν με άνεση. Οι δημόσιες συγκοινωνίες και το περπάτημα θα γίνουν ξανά ανταγωνιστικά. Και αυτά είναι μερικά από τα θετικά που θα προσκομίσουμε.

Λέμε ΝΑΙ στην αναβάθμιση της πόλης μας. Λέμε ΝΑΙ στο πράσινο. Λέμε Ναι στον «Μεγάλο Περίπατο». Μα πάνω από όλα λέμε ΝΑΙ στον ΆΝΘΡΩΠΟ !!!


Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.Required fields are marked *

two × four =